Restaurant Menu

  • Starters

  • IBERIAN HAM

    • 15€
  • BELLY SALAD

    • 15€
  • SMOKED SALAD

    • 16€
  • SALTED ANCHOVIES WITH ROASTED PEPPERS

    • 18€
  • FOIE WITH BREAD OF RAISINS AND NUTS

    • 18€
  • GRIDDLED PRAWNS

    • 17€
  • GRILLED OCTOPUS WITH ALI-OLI

    • 16€
  • FUNGI TO THE PORTO WITH PRAWNS

    • 17€
  • SALTED VEGETABLES

    • 11€
  • REVOLT OF FUNGI

    • 11€
  • VARIOUS FRITS

    • 13€
  • ROASTED PEPPERS WITH BASIL VINEGRETA AND NUTS

    • 11€
  • FISH SOUP

    • 11€
  • Fish

  • SHEETS OF COD TO THE PIL-PIL WITH TXANGURRO AND AVOCADO

    • 20€
  • TURBOT TO THE OVEN

    • 20€
  • TOAD

    • 17€
  • HAKE TO THE TASTE

    • 18€
  • HAKE NAPE

    • 20€
  • HAKE REPLACED WITH TXIPIRONES IN ITS INK

    • 18€
  • Meat

  • GRILLED FRESH FOIE WITH APPLE PURÉ

    • 18€
  • SIRLOIN MEDALLIONS TO THE THREE SAUCES

    • 18€
  • SIRLOIN WITH ROASTED PEPPERS

    • 18€
  • SIRLOIN WITH FOIE AND FUNGI

    • 20€
  • LAMB MOLLINGS

    • 15€
  • ENTRECOT TO THE TASTE

    • 17€
  • STEAK

    • 35€
  • Deserts

  • Daily homemade pastry

Wine List

  • Reds

  • Tilenus La Florida Crianza (Bierzo, Mencia)

    • 17€
  • Coto de Hayas (Campo de Borja, Garnacha)

    • 14€
  • Antidoto (Ribera Duero)

    • 18€
  • Sastre Crianza (Ribera Duero)

    • 23€
  • Monteabellon 5m (Ribera Duero)

    • 10€
  • La Cometa Milu (Ribera Duero)

    • 20€
  • Pies Negros (Rioja)

    • 15€
  • Finca Los Locos (Rioja)

    • 24€
  • Biga Crianza (Rioja)

    • 12€
  • La Bicicleta Voladora (Rioja)

    • 12€
  • Sierra Toloño (Rioja)

    • 14€
  • Valserrano Crianza

    • 14€
  • Valenciso Reserva

    • 26€
  • La Maquina del Tiempo (Yecla)

    • 11€
  • Lynch Organic Merlot (Burdeos)

    • 15€
  • Izadi Selección (Rioja)

    • 16€
  • Prima (Toro)

    • 16€
  • Viña Pomal 106 Barricas (Rioja)

    • 23€
  • Neiss Riesling Trocken (Alemania)

    • 13€
  • Conde Valdemar Reserva (Rioja)

    • 18€
  • Ramon Bilbao Viñedos De Altura (Rioja)

    • 18€
  • Pruno (Ribera Duero)

    • 14€
  • Villacreces (Ribera Duero)

    • 31€
  • Marques del Puerto

  • Habla del Silencio (Extremadura)

    • 15€
  • Whites

  • Mogadio (Albariño)

    • 13€
  • Izadi (Rioja)

    • 12€
  • Habla de Ti (Extremadura)

    • 15€
  • Albamar Finca O Pereiro (Rias Baixas)

    • 28€
  • Do Ferreiro (Rias Baixas)

    • 18€
  • Gomez Cruzado (Rioja)

    • 13€
  • Sierra Detoloño (Rioja)

    • 13€
  • Louro (Valdeorras)

    • 19€
  • Txomin Etxaniz (Txakoli)

    • 14€
  • Itsasmendi 7 (Txakoli)

  • Uriondo Cuvee Particular (Txakoli)

    • 19€
  • Raimat (Chardonnay)

    • 10€
  • Baloiro (Godello)

    • 11€
  • Rosés

  • Roselito de Antidoto (Ribera Duero)

    • 13€
  • Izadi Larrosa

    • 9€
  • Conde Valdemar (Rioja)

    • 8€
  • Cava

  • Viña Pomal Brut Reserva

    • 23€
  • Raimat Chardonnay

    • 16€
  • Anna Blans de Blans

    • 15€
  • Codorniu 1551

    • 9€